Gode tekster

I informasjonsjungelen er det viktig å skjære gjennom all støyen for å bli sett og hørt. Vi sørger for presise budskap når du trenger det, uansett kanal. Bak ligger mer enn 20 års erfaring, et stort nettverk samarbeidspartnere og evne til å levere det du trenger, når du trenger det.

Vi har spesialisert oss på kundereferanser og annet innhold til digitale plattformer og trykk. Innholdsmarkedsføring og storytelling kan leveres som ren tekst, sammen med bilder eller som ferdig oppsatte dokumenter. Vi gir råd om distribusjon av det ferdige produktet.

Siden 1995 har vi jobbet med nettsider på ulike plattformer. God teknisk forståelse og lang erfaring gjør at vi kan utvikle struktur og innhold for dine behov. Prosjektene omfatter alt fra enkle HTML-sider til store, komplekse publiseringsløsninger.

Et godt kundemagasin bygger ikke bare lojalitet. Det er også første steg på veien til neste handel. Godt innhold krever kontinuerlig arbeid med tekst og bilder, for å finne de gode historiene som knytter sterke bånd mellom deg og dine kunder. Ovlien & Sønn har erfaring fra en rekke kundemagasiner innen ulike bransjer.