Allsang i Kommandantens hage

Seks søndager sommeren 2020 blir det «Allsang i Kommandantens hage» på Kongsvinger festning. Programleder Øivind Roos loser oss trygt gjennom en times allsang sammen med pianist Trond Lindheim og en rekke flotte sangere og komikere.

På plakaten står noen av de mest folkekjære og dyktige sangerne i regionen. Det blir dessuten kortreist humor av beste slag og historier ved kommandant Fredrik Werenskiold i Lars Ovliens skikkelse. Alt i hagen på byens tak. Sangene er kjente og kjære og lette å synge med på.

Det blir allsang følgende datoer:

Billetter

Billetter finner du her på radhusteatret.no. Bordreservasjon på tel 62 81 62 00 når du har kjøpt billett. Du kan velge mellom inngangsbillett til kr 150 + avgift, eller middagspakke som inkluderer inngang, valgfri dagens kjøttrett eller fiskerett, dagens dessert og kaffe til kr 399 + avgift.

Merk: Det er begrenset med sitteplasser ute i hagen (som holder åpent for spising fra 15:30-16:45), men god plass til å spise inne i kommandantboligen. Det er plass til alle på stoler i kommandantens hage, og ingen sitter mer enn 15 meter fra scenen.

En rekke lokale artister er klare for Allsang i Kommandantens hage. Her er et lite utvalg sammen med pianist Trond Lindheim, programleder Øivind Roos, samt Erik Marthinsen og Rosa Novais fra SKYLINE. Foto: Lars Ovlien.

Streaming og støttespillere

Arrangementet streames også på nett. Alders- og sykehjem i Kongsvinger-regionen får sangheftene tilsendt som PDF i forkant av arrangementet. Med på laget er Festningen Hotel & Resort, Forsvarsbygg, Kongsvinger kommune, Byen Vår, Folkeakademiet, Sparebank1 Østlandet, Rimfeldt Eiendom, KOBBL og flere andre støttespillere.